SK NACE
10.39 Iné spracovanie a konzervovanie ovocia a zeleniny
SK NACE kód
10.39 | 1039
10.39 | 1039
Zahrňuje
Táto trieda zahŕňa:
- výrobu jedál obsahujúcich hlavne ovocie alebo zeleninu, okrem hotových jedál v mrazenej alebo konzervovanej podobe
- konzervovanie ovocia, orechov alebo zeleniny: mrazenie, sušenie, uloženie do oleja alebo octu, konzervovanie atď.
- výrobu potravinových produktov z ovocia alebo zeleniny
- výrobu džemov, marmelád alebo stolového želé
- praženie orechov- výrobu orechových jedál a nátierok
Zahrňuje taktiež
Táto trieda tiež zahŕňa:
- výrobu rýchlo sa kaziacich / netrvanlivých hotových jedál z ovocia a zeleniny, ako napr.:
- výrobu rýchlo sa kaziacich / netrvanlivých hotových jedál z ovocia a zeleniny, ako napr.:
- šaláty; miešané šaláty, balené
- olúpaná alebo rezaná zelenina
- tofu (sójový syr)
Vylučuje
Všeobecné informácie
Názov SK: Iné spracovanie a konzervovanie ovocia a zeleniny
Názov EN: Other processing and preserving of fruit and vegetables
Krátky názov SK: Iné spracov.ovocia,zel.
Krátky názov EN: Oth.proc.of fruit,veget.
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -
Názov EN: Other processing and preserving of fruit and vegetables
Krátky názov SK: Iné spracov.ovocia,zel.
Krátky názov EN: Oth.proc.of fruit,veget.
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -